About Us

Dj arcticpulse begon in 1995 met draaien in discotheek de Mac in Groningen. Na 3 jaar in deze discotheek gewerkt te hebben maakte hij de overstap naar beurs- en danscafe Index (nu 'The Groove') in Groningen, waar hij twee jaar als DJ werkte Op zoek naar een nieuwe uitdaging belandde hij als DJ in discotheek de Golden Arm. Deze discotheek beviel hem, omdat deze als beleid heeft dat er alleen maar club en trance wordt gedraaid.

Daar kreeg hij het gevoel dat er toch meer moest zijn dan alleen draaien. Michel begon met het produceren van club en trance. De benodigde hardware kennis deed hij op bij Tonika Music in Groningen, als hightech- en groovegear verkoper gedurende twee jaar. Ook leerde hij daar HENK STORM en CORNELIS KOOTSTRA kennen. Deze bleken net als hij bezig te zijn met het produceren van club en trance.

Na enige gesprekken leek het hen verstandig de krachten te bundelen. Zo ontstond het idee om een platenlabel cq maatschapij te beginnen. Er moest alleen nog een naam verzonnen worden. Henk en cornelis hadden al een artiesten naam: @rcticpulse. Toen is besloten deze naam ook te gebruiken voor het platenlabel. Zo ontstond het platenlabel genaamd
@rcticpulse Records